Selasa, 10 November 2015

Tips Mengenai Bagaimana Untuk Pastikan Kulit Anda Moist Dan Dewy di dalam pesawat

Tips Mengenai Bagaimana Untuk Pastikan Kulit Anda Moist Dan Dewy di dalam pesawat

Adakah anda tahu bahawa kerana ketinggian, kulit biasanya bertukar kering dan tidak stabil apabila anda berada di atas kapal kapal terbang? Bagi yg menutupi kita, terdapat banyak bersusah-payah ketika dalam perjalanan dari titik A ke titik B.

Kulit kering adalah sesuatu yang anda akan mahu untuk mengelakkan walaupun semasa anda dalam perjalanan. Ini adalah kerana kulit akan rosak dengan mudah jika serat kolagen kering. Jika anda ingin dermis anda kelihatan lembut dan berembun sepanjang masa, teruskan dan cuba tips berikut:

1. Pastikan anda minum jumlah yang dicadangkan air. Kita cenderung untuk mendapatkan dehidrasi apabila perjalanan. Ia adalah terlalu sukar untuk kerap pergi ke tandas apabila sifat panggilan. Tetapi ini tidak dibuka untuk rundingan. Anda perlu minum banyak air untuk kekal terhidrat dalaman dan luaran.

2. Jangan lupa untuk membawa makanan tambahan anda kerana mereka boleh membantu menambah nutrien yang hilang dalam badan anda. Saya sangat mengesyorkan Omega-3 asid lemak makanan tambahan. Bukan sahaja boleh asid lemak mencegah keradangan sel, mereka juga membantu dalam pengagihan yang betul cecair dalam sistem supaya organ yg menutupi anda boleh kekal berembun dan lembap untuk tempoh yang lebih lama. Omega-3 asid lemak juga menggalakkan aktiviti otak yang lebih baik. Beberapa hormon pertumbuhan dilepaskan untuk membantu kulit meningkatkan penghidratan dan pengeluaran kolagen.

3. Gunakan pelembap anti penuaan anda. Tetapi pertama, anda perlu mencari pelembap yang boleh dipercayai yang boleh melakukan pekerjaan itu dengan baik. Carilah CynergyTK, Phytessence Wakame dan Nano Lipobelle HEQ10 bahan-bahan.

CynergyTK merupakan ramuan yang telah diekstrak daripada bulu biri-biri. Ia merupakan salah satu pembekal yang terbaik daripada keratin berfungsi. Keratin diperlukan untuk pertumbuhan semula kolagen dan elastin. Phytessence Wakame adalah sejenis rumpai laut sering digunakan oleh wanita Jepun untuk menjaga kulit mereka lembap. Apa yang membuatkan ini bermanfaat untuk dermis adalah keupayaan badan untuk mencegah enzim berbahaya yang menyerang asid hyaluronik itu. Ini adalah asid yang digunakan oleh organ terbesar kami untuk pelinciran gentian kolagen. Anda juga perlu Nano Lipobelle HEQ10 untuk menjaga sel-sel kulit dilindungi dari berbahaya radikal bebas yang terdiri. Ini adalah penyapu jalan radikal bebas dengan struktur molekul yang unik.

4. Elakkan memakan makanan ringan atau meminum banyak kopi. Mereka boleh menghalang peredaran betul cecair dan darah dalam badan. Makanan ringan yang sarat dengan garam yang boleh berpegang kepada dua molekul air pada satu masa. Kopi, di sisi lain, mempunyai kafein yang boleh menyukarkan saluran darah dan menghalang pengedaran yang betul air.

Mengekalkan kulit yang lembut dan berembun adalah perlu untuk mengelakkan penuaan kulit yang pesat. Gunakan tips yang disebut di atas untuk menjaga kulit anda terhidrat.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar